o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Autoshkolla Shqiptare,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Autoshkolla Shqiptare

Autoshkolla Shqiptare

 • 大小:45.3M
 • 语言:英语
 • 类别:教育教学
 • 系统:ios
Libri i patentes Shqip!
Aplikacioni 'Autoshkolla Shqiptare' mund të quhet me plot gojë LIBRI DIXHITAL I PATENTES!
Konsultuar me profesorët më të mirë të autoshkollave në Shqipëri,ky aplikacion shërben si një parapërgatites absolut per testimin teorik te patentës.
Në brendësi të tij përfshihen:
1) Përgatitja teorike.
2) Teste sipas kategorive (21 kategori)!
3) Testi i autoshkollës (Zyrtar)!

Ky aplikacion i destinohet jo vetëm kursantëve të autoshkollave por edhe të gjithë atyre drejtuesve aktual qe tashme e kanë marrë lejedrejtimin,pasi në brendësi të tij gjenden rregullat dhe udhëzimet per cdo përcaktim dhe sinjalistik rrugore, te cilat mund t'ju duhen në cdo rrast paqartësie në rrugë.
Çdo e dhënë që ai përmban nuk ka nevojë për INTERNET.
Pra, pasi ju ta keni shkarkuar, do te keni mundesinë të vazhdoni guiden teorike ne cdo vend pa u shqetësuar aspak per praninë e internetit.

版本: 0.03 | 更新时间: 17-07-27 展开更多

同类推荐

最新更新

Autoshkolla Shqiptare评论

 • 1楼 华军网友 2017-02-10 03:50:03
  Autoshkolla Shqiptare0.03顺利下载完成,很不错,Autoshkolla Shqiptare最新版本就是棒
 • 2楼 华军网友 2017-01-09 20:02:34
  跟其它教育教学相比,我个人认为这个Autoshkolla Shqiptare还算是这里做的比较不错的软件了。
 • 3楼 华军网友 2016-12-23 22:51:14
  Autoshkolla Shqiptare我用了很久都没问题,大家就放心的使用吧

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过应用宝下载。

取消好的