o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载ESJ Accountants & Belastingadviseurs,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
ESJ Accountants & Belastingadviseurs

ESJ Accountants & Belastingadviseurs

 • 大小:12.0M
 • 语言:英语
 • 类别:金融财务
 • 系统:ios
温馨提示:该页面下载的软件为电脑软件,此软件不支持手机安装,请点击下方手机助手搜索安装相关软件,谢谢。
Geen moeilijke woorden maar antwoorden. Geen dikdoenerij maar oplossingen. De professionals van ESJ Accountants & Belastingadviseurs ondersteunen u bij vrijwel elk zakelijk aspect van uw bedrijfsvoering en uw persoonlijke situatie. ESJ bestaat inmiddels 30 jaar. Met 5 vestigingen in Zuid-West Nederland en 175 medewerkers zijn we groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben terwijl u U blijft en geen nummer wordt.

+ Scherpzinnig
Wij zijn klantvriendelijk en hebben professionals tot uw beschikking. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé. Een paar voorbeelden? Gedegen advies bij het opstellen van een testament of bedrijfsopvolging door familie. Maar ook het ondersteunen en optimaliseren van de bedrijfsvoering, de (persoonlijke) financiële positie en de fiscale planning.

+ Over grenzen
ESJ is nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiënteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Deelname aan de associatie IAPA - International Association of Professional Accountants - garandeert dat internationaal zaken doen aan ESJ is toevertrouwd. Circa 50% van onze klanten woont of werkt buiten Zuid-West Nederland.

+ Alles onder controle
U hebt te maken met allerlei regels en rompslomp. Veel dingen kunnen u en uw medewerkers zelf, sommige dingen niet. U maakt actief onderdeel uit van onze bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld via de klantenportal. De kunst is om zelf datgene te doen waar u goed in bent en toch alles onder controle te hebben. Van beperkte ondersteuning tot totaalpakket, u bent degene die kiest. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken wij de draad graag op. Dit op een breed financieel gebied. Van administratieve ondersteuning tot het opmaken van de jaarrekening, van het beheersen van de formulierenstroom tot de salarisadministratie en van fiscale en bedrijfseconomische advisering tot persoonlijke financiële planning. Voor ons is het een uitdaging om uw doelstellingen en verwachtingen te overtreffen. Samen zorgen we voor uw comfortabele gevoel.

版本: 2.1 | 更新时间: 17-07-25 展开更多

同类推荐

最新更新

ESJ Accountants & Belastingadviseurs评论

 • 1楼 华军网友 2015-04-14 12:03:22
  用了很多年ESJ Accountants & Belastingadviseurs了,真心觉得它在金融财务里一直很出色,希望它能一直强大下去。
 • 2楼 华军网友 2017-02-28 12:19:55
  为什么我安装了这个ESJ Accountants & Belastingadviseurs之后,电脑就感觉变得比以前慢了很多?是电脑配置的问题么
 • 3楼 华军网友 2017-03-04 01:19:41
  找了好多网站,还是华军软件上下载的ESJ Accountants & Belastingadviseurs靠谱,页面清爽,可以隐藏推送,不会妨碍正常办公

精品推荐

大家还喜欢这些:

+

该应用未通过实名认证,您可通过豌豆荚下载。

取消好的