o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Energiekostenprognose,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Energiekostenprognose

Energiekostenprognose

 • 大小:2.7M
 • 语言:英语
 • 类别:金融财务
 • 系统:ios
Energiekostenprognose
Energiekostenprognose
Energiekostenprognose
Energiekostenprognose
Energiekostenprognose
Energiekostenprognose
Met de Energiekostenprognose kunt u in 3 stappen een indicatie krijgen over de te verwachten energiekosten van de woning, nu en in de toekomst. De energielasten worden, naast de hypotheek en huur een steeds groter deel van de woonlasten.

Werkwijze:
1.Selecteer uw woontype.
2.Selecteer de woonoppervlakte (m2).
3.Selecteer uw energielabel. Indien u geen energielabel heeft, kunt u op VerbeterUwHuis.nl een indicatie hiervan vinden.
4.U ziet de indicatie van de energiekosten bij het energielabel van de woning nu en in de toekomst.

Hoe worden de energiekosten van een type woning bepaald?
De energiekosten zijn gebaseerd op het gewogen gemiddelde gasverbruik van de Nederlandse woningvoorraad per woningtype en op het gewogen gemiddelde elektriciteitsverbruik van de Nederlandse woningvoorraad (bron: module Energie WoonOnderzoek Nederland (WoON) 2012).

Voor het bereken van de energiekosten, is het verbruik vermenigvuldigd met de energieprijzen. De energieprijzen zijn ontleend aan de Energiebesparingsverkenner van Agentschap NL: www.energiebesparingsverkenner.nl, prijspeildatum juli 2013.

De energiekosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de woning en het woningtype. In de applicatie zijn vier woningtypes met drie verschillende groottes opgenomen, die gebaseerd zijn op de gemiddelde Nederlandse woningvoorraad.

De energiekosten zijn ook afhankelijk van het energielabel van de woning. In de applicatie worden de energiekosten per labelklasse weergegeven.

版本: 1.0.1 | 更新时间: 17-07-25 展开更多

同类推荐

最新更新

Energiekostenprognose评论

 • 1楼 华军网友 1429538171
  既然这个Energiekostenprognose是国产软件,那我就会一直支持下去的
 • 2楼 华军网友 1434429198
  Energiekostenprognose哪里不好了?不懂的别瞎哔哔,一点素质都没有
 • 3楼 华军网友 1439215383
  你傻啊?有64位选择自己不选就责怪别人。有病

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过豌豆荚下载。

取消好的