o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Ekoplaza,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Ekoplaza

Ekoplaza

 • 大小:55.8M
 • 语言:英语
 • 类别:美食应用
 • 系统:ios
Ekoplaza staat voor biologisch. We zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Met de Ekoplaza app willen we die leefstijl sneller bereikbaar maken.

We zetten ons in om iedereen de kans te geven zich een gezonde leefstijl aan te meten. We zijn er absoluut van overtuigd dat biologische voeding in al haar facetten bijdraagt aan een mooiere wereld en een betere gezondheid. Wil jij gezond eten, dan kun je altijd bij Ekoplaza terecht. Op alle manieren.

Over de app: Vind, sorteer, scan en selecteer uit meer dan 7.000 heerlijke, verrassende en biologische producten. De boodschappen plaats je met één druk op de knop in je winkelmandje. Heeft het gesmaakt? Voeg het product dan toe aan je favoriete producten. Je kunt deze producten ook makkelijk via de barcode scanner toevoegen. Handig!

Elke week staan er nieuwe aanbiedingen in de app die een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon garanderen. Zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is!
Op zoek naar een Ekoplaza of een afhaalpunt in de buurt? Wij laten je direct weten waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is. Vanaf nu bezorgt Ekoplaza thuis in heel Nederland. Ook in de avonduren. Biologische boodschappen doen, wordt nu nog veel makkelijker.

Wil je weten of een specifiek product bepaalde e-nummers of microplastics bevat? Bij Ekoplaza vinden wij dat volkomen logisch. Daarom kun je met de ingrediënten scanner ieder product scanner en controleren. De OCR techniek is nog niet 100% betrouwbaar (ronde verpakkingen zijn bijvoorbeeld nog lastig te scannen), maar de resultaten geven je ongetwijfeld al een goed inzicht.

Heb je hulp nodig of heb je suggesties voor ons? Dan horen wij die natuurlijk graag. E-mail ons via klantenservice@ekoplaza.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter. Samen een gezonde wereld, via allerlei hulpmiddelen.

版本: 1.0.6 | 更新时间: 17-07-21 展开更多

同类推荐

最新更新

Ekoplaza评论

 • 1楼 华军网友 2017-08-02 02:18:26
  骂Ekoplaza的都是逗比,Ekoplaza要是不好用能一直撑到现在?呵呵
 • 2楼 华军网友 2017-07-15 11:11:34
  有没有打算一起交流这个Ekoplaza使用技巧的,我才刚接触这个软件,不太熟悉。
 • 3楼 华军网友 2017-02-16 12:16:13
  为什么我的Ekoplaza下载完以后不能安装呢?什么鬼啊

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过应用宝下载。

取消好的