o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Batterijakten 2,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Batterijakten 2

Batterijakten 2

 • 大小:0.3M
 • 语言:英语
 • 类别:动作游戏
 • 系统:ios
Batterijakten 2
Batterijakten 2
Batterijakten 2
Batterijakten 2
Batterijakten 2
Batterijakten 2
Batterijakten är tillbaka, och den är större än någonsin! Återuppta rollen som Elin eller Elias och visa att du är en äkta återvinningshjälte. Hjälp uppfinnaren Volta att hitta de försvunna specialbatterierna så att ni kan bygga färdigt maskinen som ska rädda världens alla batterier. I årets äventyr får du chansen att besöka den mystiska skogen, Snöbergen och andra spännande platser.

RES UT I VÄRLDEN!
Besök nya spännande områden på jakt efter de unika batterierna. Res djupt in i den mystiska skogen och upplev en värld där kaniner, grodor och fåglar väntar bakom varje sten. Ta på dig halsduken och hälsa på i Snöbergen, platsen där julgranen alltid lyser och månen glittrar om natten. Är du modig nog att ta dig ända till den sista hemliga destinationen?

HÄFTIGA FÖRMÅGOR!
Gör dig redo för nya utmaningar och nya häftiga uppgraderingar till batterisamlaren. Spring snabbare än vinden, hoppa högre än någonsin och blås bort stora lövhögar i jakt på förlorade skatter.

DYNAMISK SPELKARTA!
Håll koll på din resa med den nya dynamiska kartan, där vackra, handmålade bilder hjälper dig att hitta rätt. Kompassen och uppdragsmarkeringarna gör att du alltid ser vart du är på väg.

STORY & SIDOUPPDRAG!
Hjälp Volta hitta alla de försvunna batterierna så att ni kan uppgradera återvinningsmaskinen. Lös sidouppdrag från världens invånare och använd den nya praktiska uppdragslistan för att hålla koll på äventyren. Om du vill ha hjälp av kompassen är det bara att klicka på ett uppdrag för att göra det aktivt.

BATTERIQUIZ & BILDFRÅGOR!
De lärorika kunskapsfrågorna om batteri och återvinning är tillbaka, och i år gör de illustrerade flervalsfrågorna spelet ännu roligare. Du kan när som helst spela om uppdrag om du tror att du kan få högre poäng än dina vänner. Klarar du att samla ihop alla quizmynten?

版本: 1.0.1 | 更新时间: 17-07-20 展开更多

同类推荐

最新更新

Batterijakten 2评论

 • 1楼 华军网友 2017-04-03 17:17:50
  之前听同学说这里有Batterijakten 21.0.1下载,还真有,我找Batterijakten 2好久了
 • 2楼 华军网友 2016-12-21 09:12:23
  Batterijakten 21.0.1真的很好用哦,虽然我是第一次使用Batterijakten 2,但我已经深深的爱上了你,哈哈哈
 • 3楼 华军网友 2016-12-17 13:28:15
  用了很多年Batterijakten 2了,真心觉得它在动作游戏里一直很出色,希望它能一直强大下去。

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过应用宝下载。

取消好的