o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Babytecken Svenska,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Babytecken Svenska

Babytecken Svenska

 • 大小:11.8M
 • 语言:英语
 • 类别:教育教学
 • 系统:ios
Babytecken Svenska
Babytecken Svenska
Babytecken Svenska
Babytecken Svenska
Babytecken Svenska
Undrar du ibland vad din baby tänker? Det går att få reda på det, nämligen med hjälp av babytecken. Allteftersom en baby utvecklas härmar den sin omgivning med olika gester såsom nickning och vinkning. Genom att använda babytecken lär ditt barn sig att härma tecken och koppla det till vardagliga saker som till exempel ”äta” eller ”leka”.

Det ger ditt barn möjligheten att kommunicera med dig och andra redan innan talet har utvecklats vilket kan också stärka ditt barns självkänsla. Forskning har dessutom visat att genom att använda babytecken främjar du dessutom barnets språkutveckling eftersom språkutvecklingen börjar redan innan talet har kommit igång. Det innebär alltså att babytecken gynnar de flesta barn.

Eftersom din baby kan göra sig förstådd tidigare stärker det er relation och även till andra som tecknar med barnet. Det är rekommenderat att använda babytecken som utgår från teckenspråk för att så många som möjligt ska kunna förstå barnet. Appen Babytecken har därför utgått från svenskt teckenspråk.

Eftersom din baby kan göra sig förstådd tidigare stärker det er relation och även till andra somtecknar med barnet. Det är rekommenderat att använda babytecken som utgår från teckenspråk för att så många som möjligt ska kunna förstå barnet. Appen Babytecken har därför utgått från svenskt teckenspråk.

Innehåll:
- Videobeskrivning av tecken
- Navigera lätt med hjälp av kategorier
- Kombinationer av olika tecken för att skapa meningar på teckenspråk
- Du kan spara dina favoritord/-tecken

Den här versionen ger dig tillgång ett urval av olika ord/tecken som behövs i kommunikationen med bebisen, totalt 209 olika ord/tecken. Urvalet är baserat på ordlista som används i babytecken kurser i Sverige.

版本: 0.0.1 | 更新时间: 17-07-20 展开更多

同类推荐

最新更新

Babytecken Svenska评论

 • 1楼 华军网友 1423359746
  不可能吧,那57.。。。。号是你的号吧
 • 2楼 华军网友 1424852518
  找了那么多下载软件网站下载Babytecken Svenska,终于让我找到你了,我的Babytecken Svenska0.0.1
 • 3楼 华军网友 1428057369
  这个Babytecken Svenska我已经安装了,用起来感觉不错,感谢分享!

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过豌豆荚下载。

取消好的