o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Buienradar,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Buienradar

Buienradar

 • 大小:0.2M
 • 语言:英语
 • 类别:天气软件
 • 系统:ios
Buienradar
Buienradar
Buienradar
Buienradar
Buienradar
Buienradar
Nooit meer verrast worden door een regenbui? Bekijk de Buienradar en de regengrafiek voordat je op pad gaat!

De Buienradar app opent met de radar van de 2-uursverwachting, 3-uursverwachting of de 24-uursverwachting. Op deze radarbeelden kan je zien of er straks, of in de komende 24 uur regen gaat vallen. Onder de radar vind je de regengrafiek. In deze grafiek kan je precies zien wanneer het gaat regenen en hoe veel (in millimeter). Als je een nóg gedetailleerder beeld wil zien kun je drukken op het vergrootglas om in te zoomen op jouw woonplaats (tot op straatniveau!).

De Buienradar app is geschikt voor iPhone, iPad en Apple Watch. Via de Apple Watch kun je in één oogopslag zien of je nu naar buiten kan. Via de handige widgets (met regengrafiek voor jouw locatie) kan je in je vandaag-scherm snel zien of het binnenkort gaat regenen zonder de app te openen. De widget is óók te zien met 3D touch: druk iets harder op het app-icoon van Buienradar in je app-overzicht om de widget te laten verschijnen.

Naast de Buienradar zijn er ook andere radar en weerkaarten te vinden in onze vernieuwde app:
- Onweerradar
- Zonradar
- Sneeuwradar
- Satellietbeelden van België
- Buienradar van Europa
- Satellietbeelden van Europa

Daarnaast wordt elke dag het geschreven weerbericht voor België door onze meteorologen bijgewerkt, zodat het altijd actueel is.

In de tabel “Komende 24 uur in” kun je voor jouw gekozen locatie (óók voor buitenlandse plaatsen) een uur-tot-uur voorspelling vinden van de temperatuur, het aantal millimeter regen per uur, de neerslagkans, de windrichting en de windkracht.

Naast onweer, zon, wind en temperatuur geven wij ook de gevoelstemperatuur, de zonintensiteit, de luchtvochtigheid en de precieze tijden van de zonsopgang en de zonsondergang weer voor je favoriete locatie.

De sneeuwhoogtes kan je vinden door in de zoekbalk één van de 700 beschikbare wintersportlocaties in te typen. Enkele voorbeelden zijn Mayrhofen, Flauchau, Gerlos, Val Thorens, Sölden en Saalbach-Hinterglemm. Als je nu naar beneden scrollt, zie je de sneeuwhoogte onder het onderdeel "Nu in ..." en boven de tijden van de zonsopkomst en zonsondergang.

In de “14-daagse” (onderaan in de menubalk) kan je in een grafiek voor de komende 14 dagen de weersverwachting bekijken. Dit kan je ook weergeven in een lijst: een verwachting van uur tot uur, voor de komende 7 dagen gedetailleerd, en een gemiddelde voor de 7 dagen erna.

In “Alerts” kun je een regenmelding (gratis push notificatie) aanmaken zodat je direct een bericht krijgt zodra wij met voldoende zekerheid kunnen zeggen dat er bij jou thuis of op jouw favoriete locatie een regenbui gaat vallen. Je kunt deze alerts volledig aanpassen naar de tijden en locaties waarvoor jij een regenmelding wil ontvangen, bijvoorbeeld in het weekend en/of doordeweeks.

Als je geen advertenties wil ontvangen bieden wij het Buienradar Plus abonnement aan voor 1,99€.

We zijn met jullie hulp continu bezig om Buienradar nog actueler, betrouwbaarder en sneller te maken. Heb je suggesties om Buienradar nog beter te maken, of een vraag? Stuur ons dan een berichtje via het feedbackformulier in de app, of stuur ons een mailtje via appsupport@buienradar.be. Bedankt!

版本: 2.0.4 | 更新时间: 17-07-19 展开更多

同类推荐

最新更新

Buienradar评论

 • 1楼 华军网友 1421315423
  真不错,学校分享,祝你元宵节快乐
 • 2楼 华军网友 1424774693
  Buienradar的PC版本用着还凑合,不知道有没有手机版的,期待。
 • 3楼 华军网友 1427520082
  Buienradar这么好的软件你到哪里去找啊

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过豌豆荚下载。

取消好的