o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Bourtange,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Bourtange

Bourtange

 • 大小:0.3M
 • 语言:英语
 • 类别:旅游应用
 • 系统:ios
WELKOM IN HET JAAR 1742
Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde, ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad.

In 1580 gaf Willem van Oranje opdracht om op een zandrug in het Bourtangermoeras, op de grens met het huidige Duitsland, een fort aan te leggen. In 1593 werd de vesting in opdracht van Willem Lodewijk van Nassau opgeworpen. Tussen 1593 en 1851 was Bourtange een belangrijke vesting. Toen de vesting in 1851 werd opgeheven ontstond een agrarisch dorp. Slechts een aantal gebouwen herinnerden nog aan de glorie van vroeger. In de jaren zestig van de vorige eeuw nam de gemeente Vlagtwedde het initiatief om de vesting te reconstrueren. Het plan werd uitgevoerd tussen 1967 en 1992. Wallen werden opnieuw opgeworpen, grachten werden gegraven en soldatenbarakken werden gebouwd. Bezoekers van het Bourtange van nu wanen zich eeuwen terug in de tijd. Maak kennis met de vesting die nooit werd ingenomen.

Musea
Uw bezoek aan de vesting is incompleet als u de diverse musea en exposities niet hebt gezien. In de vesting treft u een viertal gebouwen aan, waarin u een indrukwekkende reis maakt door de geschiedenis van Bourtange. In het informatiecentrum kunt u hiervoor een combinatie-entreekaart kopen.

Groepsbezoek
Voor elke groepsgrootte en elk budget kunnen leuke programma’s worden samengesteld.

Overnachten
Er zijn acht logementen met bedstee en vier logementen met een normaal bed. Schrik niet. U hoeft niet zittend te slapen in de bedstee, zoals vroeger het geval was! Op zoek naar een onvergetelijke romantische overnachting? Reserveer dan nu één van onze prachtige vestinglogementen.
Wellicht tot ziens in het jaar 1742!

版本: 1.41 | 更新时间: 17-07-19 展开更多

同类推荐

最新更新

Bourtange评论

 • 1楼 华军网友 1423014001
  找了好多网站,还是华军软件上下载的Bourtange靠谱,页面清爽,可以隐藏推送,不会妨碍正常办公
 • 2楼 华军网友 1425305073
  下载测试了,很好用的,很其他人口中介绍的Bourtange一样
 • 3楼 华军网友 1437624287
  Bourtange特别难用,操作不方便,大家千万别下。

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过豌豆荚下载。

取消好的