o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Bejaboo Bookviewer,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Bejaboo Bookviewer

Bejaboo Bookviewer

 • 大小:26.8M
 • 语言:英语
 • 类别:实用工具
 • 系统:ios
Läs en Bejaboo-bok med din mobil eller surfplatta.

Har du eller någon skapat en bok i Bejaboo?
Det här är appen som du använder för att läsa böcker som är skapta i Bejaboo och delade till dig.

Bejaboo BookViewer använder du för att läsa Bejaboo-böcker.

Bejaboo är en online-tjänst för dig och din familj. Bejaboo vänder sig till dig som är i graviditeten till att dina barn blivit några år.

Bejaboo älskar familjer och Bejaboo älskar digitala verktyg. Vi på Bejaboo har valt att ta fram digitala verktyg som hjälper dig och din partner (vilket vi kallar familj) att samla bilder, kontakter, anteckningar, information helt enkelt och göra den lättillgänglig och enkel att hantera.

Familjen (Du och din partner) är kärnan i Bejaboo. Som familj har du och din partner en gemensam familjeyta där ni enkelt kan lagra era gemensamma familjebilder, familjeanteckningar, familjekontakter och annat som ni finner gemensam.

Det fungerar som så att om exempelvis din partner tar en bild med sin mobil och placerar bilden på familjeytan, då har di direkt tillgång till bilden i din mobil och på din dator. Skapar du en viktig anteckning och lägger den i familjeytan, då har din partner tillgång till anteckningen direkt i sin mobil och på sin dator. Allt som placeras på familjeytan delas direkt mellan dig och din partner och ni har båda direkt åtkomst till objekts uppdatering. Vilket betyder att om din partner har lagt sin mamma som ett familjekontaktkort. Uppdaterar han hennes telefonnummer så har du tillgång till de senaste uppgifterna direkt.

För att du ska kunna använda denna app, måste du har ett Bejaboo-konto. Du registrerar dig på https://bejaboo.com för att snabbt komma igång. Sedan kan du välja att använda Bejaboo direkt på webben från din dator eller genom denna app.

Bejaboo BookViewer är en del av en större svit funktioner i Bejaboo. När du registrerar dig på Bejaboo följer ett antal funktioner med ditt konto.
Notera: Vissa funktioner kräver ett betalabonnemang hos Bejaboo för att fungera.
Då Bejaboo är en online-tjänst dedikerad för familjer, har vi valt att sätta åldersgränsen för ett konto hos Bejaboo om minst 18 år

Med denna App kan du läsa dina egna och din familjs böcker samt de böcker som har blivit delade till dig.
Notera: Det kan förekomma att vissa funktioner är begränsade i mobilversionen.

版本: 2.0.30 | 更新时间: 17-07-17 展开更多

同类推荐

最新更新

Bejaboo Bookviewer评论

 • 1楼 华军网友 2017-04-08 08:17:32
  实在没想到我下载个Bejaboo Bookviewer又给我安装了很多其它套餐。。无语
 • 2楼 华军网友 2017-03-10 08:51:23
  小巧而不占资源,Bejaboo Bookviewer是我用过占用内存最少的实用工具了,期待它的后续优化
 • 3楼 华军网友 2016-12-23 15:34:31
  之前的Bejaboo Bookviewer挺好用的啊,一下子就跳到了2.0.30,反而有点接受不了。

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过豌豆荚下载。

取消好的