o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载Enebakk Avis,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
Enebakk Avis

Enebakk Avis

 • 大小:18.8M
 • 语言:英语
 • 类别:新闻资讯
 • 系统:ios
Enebakk Avis
Enebakk Avis
Enebakk Avis
Enebakk Avis
Enebakk Avis
Enebakk Avis
Enebakk Avis for mobil og nettbrett.
Applikasjonen er gratis å laste ned, og det er inkludert gratis eksemplarer som du kan lese før du må registrere deg. Applikasjonen er integrert med vår eAvis på web og vi tilbyr både løssalg og abonnement. Applikasjonen gir deg tilgang til både innhold fra den trykte utgaven og innhold publisert i vår nettutgave.
Dersom du ønsker å abonnere direkte gjennom applikasjonen vil abonnementet bli belasted din iTunes konto ved bekreftelse av kjøpet. Abonnementet blir automatisk fornyet med tilhørende belastning av din iTunes konto dersom auto-fornying ikke er slått av minst 24 timer før abonnementsperioden løper ut. Det vil bli gitt informasjon om tilhørende pris for fornying av abonnementet.

Abonnement kan administreres av deg som bruker og auto-fornying av abonnementet kan slås av ved å gå til iTunes kontoinnstillinger etter kjøp. Abonnementet koster kr 33,- per uke (7 dager), og fornyes automatisk inntil du sier det opp.
Det er ikke mulig å kansellere et abonnement i den aktive abonnementsperioden som allerede er kjøpt. Dersom det er tilbudt en gratisperiode vil eventuell gjenstående tid av denne bli annulert så snart en velger å kjøpe et abonnement til den tilhørende publikasjonen gjennom sin iTunes konto. Dette er i tråd med iTunes retningslinjer.

Takk for at du leser Enebakk Avis gjennom de kanalene som måtte passe deg best til enhver tid. Gi oss gjerne tilbakemeldinger!

Personopplysninger og betingelser:
https://sites.google.com/a/amedia.no/kons-si-app_privacy/

版本: 4.0.0 | 更新时间: 17-07-14 展开更多

同类推荐

最新更新

Enebakk Avis评论

 • 1楼 华军网友 2017-06-21 16:36:17
  我觉得现在的Enebakk Avis已经够我用得了,什么时候想换口味了,就试试免费软件的版本
 • 2楼 华军网友 2017-04-23 11:33:32
  骂Enebakk Avis的都是逗比,Enebakk Avis要是不好用能一直撑到现在?呵呵
 • 3楼 华军网友 2016-11-24 00:34:44
  我发现4.0.0的Enebakk Avis相比上一版不容易崩溃了,不错不错

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过应用宝下载。

取消好的