o(╥﹏╥)o伤心

微信无法下载EenVandaag De Stemming,不过只要点击右上角选择在浏览器或Safari中打开就可以啦!
EenVandaag De Stemming

EenVandaag De Stemming

 • 大小:1.4M
 • 语言:英语
 • 类别:新闻资讯
 • 系统:ios
De Stemming is de politieke peiling van het actualiteitenprogramma EenVandaag, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK.
Met deze app ziet u alle gegevens over de laatste zetelpeiling direct op uw mobiele telefoon of tablet. Bekijk de laatste stand, maak uw eigen coalitie of zie tussen welk partijen kiezers twijfelen. Ga terug in de tijd om oude uitslagen te bekijken. En deel alle grafieken die u ziet op sociale media.


Overzicht van functionaliteiten:

Zetelverdeling: een overzicht van het aantal zetels dat elke partij zou behalen als er op dit moment verkiezingen zouden zijn.

Zekerheid: Hier ziet u per partij (in zetels) weergegeven hoe zeker kiezers zijn van hun stem op die partij. Dit geeft inzicht in hoe ‘solide’ of ‘honkvast’ de achterban van iedere partij is.

Coalitiemeter: Maak uw eigen coalitie en zie of deze een meerderheid haalt.

Concurrentie: Dit model laat zien welke partijen de voornaamste concurrenten zijn van elkaar.

Verloop: In deze figuur kunt u het verloop van die kiezers zien: van welke partij komen de kiezers door de tijd heen? Kiezers zijn voor deze figuur op individueel niveau gevolgd in hun kiesgedrag.

Zetelgevechten: Welke partijen strijden met elkaar om de grootste groepen twijfelende kiezers? Deze figuur geeft inzicht in de tien belangrijkste zetelgevechten.

Kiezerszekerheid: hoeveel zwevende kiezers zijn er nog? Hier ziet u een overzicht van hoe deelnemers hun 5 stemmen verdelen.

Partijoverzicht: In dit overzicht kunt u per partij zien hoe deze ervoor staat en wat de trends zijn op het gebied van zetels en zekerheid. Ook krijgt u inzicht in de belangrijkste concurrenten van de partij.

版本: 1.3.3 | 更新时间: 17-07-14 展开更多

同类推荐

最新更新

EenVandaag De Stemming评论

 • 1楼 华军网友 2016-10-12 01:01:16
  这个EenVandaag De Stemming我已经安装了,用起来感觉不错,感谢分享!
 • 2楼 华军网友 2016-10-08 01:26:35
  新闻资讯软件哪家强!华军软件园找EenVandaag De Stemming
 • 3楼 华军网友 2016-07-31 23:43:45
  之前找了其他的与这个EenVandaag De Stemming类似的软件,唯独这个满意,而且还是免费软件

精品推荐

该应用未通过实名认证,您可通过应用宝下载。

取消好的